Portal NotterZuna online

Geplaatst op: 14-12-2017

Vanaf vandaag draait onder ons oude domein www.notterzuna.nl de buurtportal NotterZuna met laatste nieuws, evenementen en informatie over organisaties, verenigingen en werkgroepen binnen onze buurtgemeenschap. NotterZuna.nl is een initiatief van Gemeenschappelijk Belang Notter Zuna en Kulturhus Irene en is mede tot stand gekomen dankzij de stichting Stimuland.

Notter-Zuna is een actieve buurtgemeenschap met een Kulturhus, verschillende organisaties, verenigingen, groepen en bedrijven. Gemeenschappelijk Belang Notter Zuna en het Kulturhus Irene hebben het idee uitgewerkt om een online te ontwikkelen met als doel meer bekendheid en betrokkenheid te genereren voor nieuws en activiteiten in de buurtgemeenschap. De verwachting is dat de portal bijdraagt aan meer saamhorigheid in de buurtgemeenschap.

Elke organisatie in of gerelateerd aan Notter-Zuna kan nieuwsberichten plaatsen, evenementen toevoegen en een profielpagina beheren met informatie en contactgegevens. De homepage van de portal toont een overzicht van het laatste nieuws en de aankomende evenementen in de buurtgemeenschap. Een volledig (gearchiveerd) nieuwsoverzicht is zichtbaar op de nieuwspagina en de alle evenementen zijn terug te vinden op de agenda pagina. Op de profielpagina van een organisatie zijn de nieuwsberichten en evenementen van die organisatie terug te vinden, alsmede de contactgegevens en andere informatie over de organisatie.

Bezoekers van de website hebben de mogelijkheid zich aan te melden voor de periodieke nieuwsbrief. Deze nieuwsbrief bevat een overzicht van de laatste nieuwsberichten en de aankomende evenementen.

Naar de portal